Jarmark u Ludmily 2020

program

Přijďte na tradiční jarmark výrobků klientů chráněných dílen z různých koutů republiky spojený s bohatým kulturním programem, vystoupením kapel, ukázkou řemesel, vystoupením šermířů, bosonohou turistikou, programem pro děti a bazarem oblečení. Na své si přijdou děti i dospělí.

24. ročník Jarmarku u Ludmily, který se koná ve čtvrtek 10. září 2020 na Náměstí Míru v Praze 2 pořádá Diakonie ČCE - SKP v Praze v době od 11.00 do 19.00 hodin.
Návštěvníci akce se budou moci seznámit s možnostmi poskytování sociálních služeb různých neziskových organizací na jejich stáncích, získat informace a kontakty. Neziskové organizace nabídnou k prodeji výrobky klientů svých chráněných dílen.
Součástí Jarmarku u Ludmily bude bohatý kulturní program. Hudební produkci zajistí hudební kapely Brouci Band, The Brownies, Tam Tam Batucada, Troufalost, Dobrý struny, Brass avenue či irské tance skupiny Rinceoirí. Dále se můžete těšit na ukázky řemesel, výrobky z konopí, výtvarné aktivity pro děti, skákací hrad, chodník naboso, historický šerm skupiny Alterum, Sněhánky - program o počasí s M. Dolinovou,  bazar oblečení Dobrobleší a mnoho dalšího.
Jarmark nabídne také zaměření na zdravý životní styl, relaxaci a prevenci duševního onemocnění. Více o duševním onemocnění a duševním zdraví se můžete dozvědět na stánku služby Dobroduš.

Za podporu jarmarku děkujeme:

HLMPMČ2

Chci podpořit klienty střediska